UITNODIGING HARMONICAVRIENDEN.NL MEETUP ZATERDAGMIDDAG 11 SEPTEMBER IN CAFE HET HIJGEND HERT TE BREDA

Cultureel Café Het Hijgend Hert in Breda bied al jaren onderdak aan diverse muzikale, sociale en culturele evenementen.

Bovendien is er een groot podium met geluidsinstallatie, basversterker, piano en drumstel aanwezig. Daarnaast kent deze locatie een rookvrije en gezellige entourage. Ideaal dus voor onze meetup.

Het café is gevestigd aan de Pasbaan 7 in Breda op ongeveer 10 minuten lopen van NS Station Breda. Er is ruim gelegenheid om te parkeren op parkeerterrein Chasseveld

Aanvang: 14:00, Zaal open: 13:30

Einde: We hebben de ruimte tot 19:00, dus we zien wel hoe lang we het volhouden.

Programma:

- Harmonica Bigband

Ook deze keer gaan we weer met alle aanwezige mondharmonica samen iets instuderen en krijgen we tips over o.a. samenspel. Deze activiteit is geschikt voor iedereen met een mondharmonica is C, zowel gevorderde spelers als beginners. Bluesharp spelers kunnen eventueel ook een mondharmonica in F gebruiken om in tweede positie te spelen. Dit onderdeel van het programma is ook zeer geschikt voor bespelers van bas- of akkoorden mondharmonica.

- Open podium.

Natuurlijk gaan we gebruiken maken voor het beschikbare podium. Er is weer gelegenheid om iets te spelen tijdens het open podium. Dit keer niet alleen solo of met backing cd maar je kunt ook iets spelen met gitarist, pianist of zelf je voltallige bandje. Alice en René kunnen eventueel ook begeleiden. Je moet dan wel van te voren even doorgeven, zodat ze e.e.a. kunnen instuderen.

- Jamsessie

Begeleid door Alice, René en eventueel andere aanwezige muzikanten is er de gelegenheid om te improviseren bij eenvoudige (blues)akkoordenschema's

- Natuurlijk kun je ook gewoon gezellige kletsen met en luisteren naar andere mondharmonica spelers, informatie uitwisselen, van elkaar leren….

Vooraf aanmelden is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld. We kunnen dan inschatten met hoeveel mensen we rekening moeten houden bij het printen van tabs/bladmuziek voor het eerste deel van de middag.

Als je iets wilt spelen tijdens het open podium is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit i.v.m. het indelen van de tijd.

Inschrijven voor de jamsessie kan op de middag zelf.

Voor meer informatie of om je aan te melden zie de website: www.harmonicavrienden.nl